Rreth Nesh

Duke ndihmuar familjet shqiptare të kursejnë që prej 10 vitesh.

Rreth Nesh

“AlbMarket” ka filluar aktivitetin e tij në vitin 2010 dhe sot është një nga rrjetet më të sukseshëm të marketeve, gjithmonë në zgjerim duke i ardhur sa më pranë konsumatorëve shqiptarë me produkte cilësore, nga markat më të njohura dhe më cilësore në Shqipëri.
Me anë të bashkëpunimit tonë me kompanitë më prestigjoze në Shqipëri, kemi krijuar një standard të lartë shërbimi dhe tregetimi të mallrave ushqimore, kozmetike etj. AlbMarket ka rreth 180 punonjës dhe është gjithnjë e më tepër në zgjerim duke hapur vende të reja pune. Aktualisht, AlbMarket ka 15 pika përkatësisht në qytetet: Tiranë, Korçë, Librazhd, Bilisht dhe Shëngjin.
Gjithashtu, AlbMarket vjen me dy risi të tjera në qytetin e Korçës:
• Stay Lounge Bar
• Shend e Verë - Wine and Food

Ne Ofrojmë

Shërbim Cilësor

Produkte Cilësore

Çmime Konkurruese

Mundësi Punësimi

Dërgoni CV tuaj në adresën e email: info@alb-market.al

Stafi

Genti

Genti
Financa
Elona

Elona
Menaxhere
Ardit

Ardit
Marketingu
sqAlbanian
en_USEnglish sqAlbanian